Wat kan Fidial voor u betekenen?

Hieronder in het kort een overzicht van onze dienstverlening. Informeer gerust vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen. 

Boekhouding

Onze werkwijze is transparant. Daarom is uw boekhouding online beschikbaar via Mijn Fidial of via uw digitaal archief. Wij zorgen voor de inrichting zodat u gelijk kan beginnen. Zo heeft u 24/7 toegang tot uw administratie. Eenvoudig uploaden via uw smartphone of computer.

Bankafschriften worden automatisch opgehaald door middel van een boekhoudkoppeling. Dit scheelt tijd doordat u niets aan hoeft te leveren en voor ons minder fysieke administratie dus meer efficiency.

Toegang tot uw online boekhoudsoftware kan ook waarop wij op afstand de administratie zullen monitoren, controleren en verwerken. Tussentijds controles over de ingevoerde transacties uitvoeren en indien nodig voeren wij eventuele aanpassingen door.

Jaarrekeningen en rapportages

Voor de verzorging van uw jaarrekeningen en tussentijdse rapportages bent u bij Fidial in goede handen. De jaarrekening bestaat uit een financiële analyse, het verslag, de balans en de winst- en verliesrekening inclusief toelichting. Bent u deponeringsplichtig dan verzorgen wij voor u de jaarstukken en deponering KvK.

Ben u niet deponeringsplichtig dan mag u uitgaan van de jaarrekening zoals opgenomen in ons fiscaal rapport voor de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Dit laatste wordt aangeboden zonder extra kosten en inclusief in het vooraf afgesproken tarief.

Salarissen en alles wat daarbij komt kijken

- Salarisstroken

- Aangifte loonheffingen

- Pensioenaangiften

- Overige aangiften (sector specifiek)

- Maandelijkse journaalposten

- Jaaropgaaf medewerkers

- Arbeidscontracten

Belasting

- Inkomstenbelasting-W (F, C en M)

- Voorlopige aanslag

- Vennootschapsbelasting

- Omzetbelasting

- Terugvorderen buitenlandse btw

- Loonbelasting

- Toeslagen

- Fiscaal advies

- Bezwaar en suppleties   

Particulier

​- Inkomstenbelasting (particulier, F, C en M)

- Voorlopige aanslag

- Toeslagen

- Tegemoetkomingen

- Bezwaarschrift