De juiste zakelijke beslissingen nemen

De administratie altijd op orde

Realtime inzicht in de financien van jouw bedrijf en verkoopproces zodat op het juiste moment de juiste beslissing genomen kan worden. Dat kan als je alle bedrijfs-informatie altijd bij de hand hebt. Op je smartphone, tablet of je PC.

Login vanuit de website en ontdek vanuit jouw online omgeving de functies die wij nog meer te bieden hebben zoals een uitgebreid CRM, genereer eenvoudig verkoop facturen, ouderdomsanalyse, bedrijfsresultaat, liquiditeitsoverzicht tot het versturen van herinneringen en betaalopdrachten.

Toegang tot onze App

Regie in eigen hand

Relatiebeheer naar een hoger plan

Je hebt dan eenvoudig inzicht in jouw financiële dashboard. Je kan vervolgens snel en makkelijk jouw stukken aanleveren en inzien.

Met een druk op de knop jouw akkoord zodat de BTW en ICP aangiftes ingediend kunnen worden.

Relatiegegevens worden automatisch aangemaakt. Toevoegen van gespreksnotities middels voice to text. Eenvoudig correspondentie, en overige sales gerichte acties vastleggen.

­Eenvoudig betalen

­Realtime inzicht

­Snel en makkelijk aanleveren

Een timeline geeft aan welke facturen zijn betaald en welke niet. Dankzij de bankkoppeling kan je eenvoudig betaalopdrachten aanleveren en vervolgens vanuit jouw bank uitvoeren.

De aangeleverde stukken worden realtime verwerkt. Zo zijn bedrijfsresultaten en openstaande posten actueel en makkelijk in te zien. Met het handige dashboard zie je in 1 oogopslag alle belangrijke bedrijfsinformatie.

Het uploaden van bonnetjes en facturen kan eenvoudig en snel, ook via smartphone of tablet. Bovendien krijg je een handig overzicht van aangeleverde bonnen en facturen.

Geavanceerd

€ 6 per maand

 

Digitaal aanleveren

Bankkoppeling voor dagafschriften

Dashboard met bedrijfsresultaten

BTW en ICP aangifte goedkeuren

Vraag en antwoord rechtstreeks met ons

Salarismutaties invoeren

Inkoopfacturen goedkeuren

Premium

€ 16 per maand

 

Alle functies van Geavanceerd

Factureren

Herinneringen versturen

Relaties beheren met CRM