Even voorstellen ...

Mijn naam is Rachid el Alaoui, het gezicht achter Fidial. Ik zet mijn twintig jaar lange ervaring op bedrijfseconomisch vlak graag in om voor jou en je bedrijf de boekhouding, jaarrekening, belastingen, personeel en advies op fiscaal gebied.

Bij Fidial krijg je:

  • een directe en persoonlijke service. Door gebruik te maken van de moderne mogelijkheden, heb je altijd toegang tot je online archief en kun je mij zowel via e-mail als What’s App bereiken. Zo kan ik je vaak direct helpen als je een vraag hebt.
  • een goede prijs. Ik werk met gangbare, marktconforme tarieven.
  • transparantie: ik werk meestal met een all-in tarief. Op basis van wat je nodig hebt, informeer ik je vooraf over de kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Liever op uurbasis? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 

Na 7 jaar interim opdrachten besloot ik in 2007 als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Als interim freelance consultant heb ik diverse accounting en fiscale functies vervuld bij diverse grote spelers in de markt. Belastingcontroles afgewikkeld en begeleid en voor diverse opdrachten naar het buitenland gereisd. Na ruim 20 jaar werkervaring was Fidial dan ook de volgende logische stap en in 2011 een feit.

Ondernemen zit in mijn bloed: ik heb al vanaf jonge leeftijd zelf de kost moeten verdienen, weet van aanpakken en ben oplossingsgericht.


De afgelopen jaren heb ik naast mijn drukke interim projecten mijn eigen fiscale praktijk Fidial opgebouwd, met een portefeuille, waar ik trots op ben. Fidial is op een natuurlijke manier gegroeid en gaandeweg heb ik processen kunnen verbeteren, dus de kwaliteit staat als een huis. Ik werk graag met kleine ondernemers: mijn klanten komen uit het midden- en kleinbedrijf, hebben een eenmanszaak of zijn freelancer. Veel van hen zijn al jaren klant, en tevreden: niet voor niets komen veel nieuwe klanten via bestaande klanten binnen.

 

Ik ben professioneel, maar informeel: ik vind een goed, menselijk contact met klanten belangrijk en bouw graag een langetermijnrelatie op, die voor ons allebei werkt.