Even voorstellen ...

Mijn naam is Rachid el Alaoui fiscalist en het gezicht achter Fidial. Ik zet mijn twintig jaar lange ervaring op bedrijfseconomisch vlak graag in voor uw bedrijf.

Na 7 jaar interim consultant besloot ik in 2007 als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Als interim freelance consultant heb ik diverse accounting en fiscale functies vervuld bij diverse grote spelers in de markt. Belastingcontroles afgewikkeld en begeleid.  Voor diverse opdrachten naar het buitenland gereisd. Na ruim 20 jaar praktijk ervaring was Fidial dan ook de volgende logische stap en in 2011 een feit.

Fidial is op een natuurlijke manier gegroeid en gaandeweg heb wij onze processen kunnen verbeteren, dus de kwaliteit staat als een huis. Ik werk graag met kleine ondernemers: mijn klanten komen uit het midden- en kleinbedrijf, hebben een eenmanszaak of zijn ZZp'er. Veel van hen zijn al jaren klant, en tevreden: niet voor niets komen veel nieuwe klanten via bestaande klanten binnen.

Ik ben professioneel, maar informeel: ik vind een goed, menselijk contact met klanten belangrijk en bouw graag een langetermijnrelatie op, die voor ons allebei werkt.

U mag rekenen op:

  • een directe en persoonlijke service: Door gebruik te maken van de moderne mogelijkheden, heeft u altijd toegang tot uw  online archief. Laagdrempelig bereikbaar ook via What’s App. Dus snel schakelen wel zo efficiënt. 
  • een goede prijs: gangbare, marktconforme tarieven.
  • transparantie: all-in tarief. Op basis van wat je nodig hebt een vooraf vastgesteld maandelijkse fee. Geen verrassingen achteraf of onvoorziene kosten. Liever op uurbasis? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Ontvang voorafgaand de opdracht een opgaaf van de benodigde tijd.